Izberi svojo trgovino
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Shrani na nakupovalni seznam
Ustvarite nov nakupovalni seznam

DOSTAVA

DOSTAVO PAKETOV VRŠIMO S PODJETJEM GLS

IZDELKI, KI SO NA ZALOGI V NAŠEM SKLADIŠČI BODO ODPOSLANI ŠE ISTI DAN, V KOLIKOR SO V MATIČNEM SKLADIŠČI NA POLJSKEM BODO ODPOSLANI NAJKASNEJE V 5 DNEH.
Predvideni rok dobave znaša običajno 1 delovni dan, včasih zaradi posebnih okoliščin lahko traja dlje (naročila med vikendi in prazniki).

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE PAKETE NAD 60€
Naročilo nad 60 € je brez stroškov dostave, pri naročilu do 60 € pa je potrebno poravnati še poštnino, ki znaša 4,00 € z vračunanim 22 % DDV (pavšalni znesek).

POTEK DOSTAVE

  1. GLS vam pošlje 1. obvestilo preko e-maila ali sms-a o predvideni dostavi in morebitni višini odkupnine.
  2. Takoj, ko na dan dostave zjutraj kurir skenira paket se avtomatično pošlje 2. obvestilo, v katerem se nahaja predviden 1-urni časovni okvir za dostavo. Vključuje številko kurirja in oddelka za podporo uporabnikom.
  3. V kolikor je prvi poskus dostave neuspešen je prejemnik avtomatično obveščen preko e-maila ali sms-a. Sporočilo vsebuje povezavo, ki vodi direktno do aplikacije, kjer so na voljo vse možnosti za dostavo in prejemniki lahko sami izberejo možnost, ki jim najbolj ustreza.
  4. GLS je zelo prilagodljiv. S kurirjem se lahko dogovorite za drug naslov dostave ali za prevzem paketa v GLS paketni trgovini ali paketomatu.
pixel